با توجه به نوع کاربری ضخامت بتن سخت صنعتی تعیین می شود. هزینه اجرای کفسازی های انجام شده با این روش به ضخامت لایه یا همان کفپوش ایجاد شده از پودر سخت کننده صنعتی بستگی دارد. هرچه ضخامت این لایه بیشتر باشد، هزینه اجرای آن نیز بیشتر خواهد بود.
نکته دیگر در خصوص هزینه اجرای کفپوش بتن سخت صنعتی مقدار متراژ کفسازی می باشد بطوریکه هرچه متراژ زیاد باشد، هزینه تمام شده به ازای یک متر مربع کفپوش بتن صنعتی سخت، کمتر خواهد بود. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر هزینه اجرای کفپوش بتن سخت صنعتی استفاده از سخت کننده رنگی می باشد که نسبت به نوع ساده گران تر است، همچنین رنگ های متفاوت قیمت های متفاوتی دارند بطوریکه رنگ های قرمز و آبی و سبز نسبت به رنگ های خاکستری گران تر می باشد.
اجرای بتن سخت صنعتی بعد از مرحله بتن ریزی بر روی بتن صاف شده و تازه صورت می گیرد. به منظور ایجاد کفسازی بتن سخت صنعتی، پودر سخت کننده بتن را به شکل خشکه پاشی با دست و یا مکانیکی بر روی سطح پخش می کنند. سپس با دستگاه ماله پروانه سطح آن را صاف و صیقلی می کنند. معمولا مقدار مصرف آن در روش خشک پاش بین4 تا 6 کیلوگرم در هر متر مربع و در روش ملاتی به ازای هر سانتی متر 22 الی 25 کیلوگرم در متر مربع استفادده می شود.
کفپوش بتنی صنعتی با کمی فاصله بعد از بتن ریزی انجام می شود که به لحاظ سرعت اجرای کار یک مزیت محسوب می شود. از دیگر مزایای اجرای آن می توان به موارد زیر اشار کرد:
در کف سازی های صنعتی تنها مقاومت فشاری سطح مورد نظر نمی باشد. بتن برخلاف فشار در کشش ضعیف می باشد، از این رو از بتن مسلح، با استفاده از آرماتور ضعف کششی آن جبران شده است ولی می بایستی فکری برای دوام و مقاومت آن در برابر مواد شیمیایی نیز می شد. از این رو استفاده از کفپوش های بتن سخت به موضوعی مهم تبدیل شد.
نوع معمولی این پودر سخت کننده به رنگ خاکستری است. از پودرهای رنگی در جداکردن مناطق یک سوله، یا خط تولید و همچنین به لحاظ ایجاد محیط زیبا و شاد استفاده می شود. استفاده پودرهای رنگی همچنین باعث روشن تر شدن محیط کار و هزینه کمتر روشنایی نیز می شود.
با توجه به استحکام این سطح و کیفیت بالای متریال و اجرای آن، امکان استفاده در محل هایی که تردد و رفت و آمد زیادی دارد، وجود دارد. از این بتن می توان در کف سازی انواع سوله های صنعتی مانند کارخانهها، صنایع غذایی، بندر، محوطه سازی، کشتارگاهها، صنایع نفت و پتروشیمی، کارگاه های تولیدی، سردخانهها، پارکینگ ها، انبارها، صنایع خودروسازی، صنایع چوب و MDF، و سایر صنایع استفاده کرد.
به طور قطع می توان گفت که روش ملاتی (آرملات) از مقاومت بیشتری برخوردار است ولی هزینه اجرای آن نیز در مقایسه با روش خشکه پاشی بیشتر است و مصرف پودر سخت کننده نیز در این روش 5 برابر روش خشکه پاشی (دستی) می باشد.